Even laden... Een ogenblik geduld a.u.b.

17 december 2017 – De grote Smeltkroes Kerstmarkt – 12:00-17:00

Op Zondag 17 december van 12:00 tot 17:00 is er weer de grote kerstmarkt in onze thuisbasis De Smeltkroes! Met gratis glühwein bij binnenkomst en een Foodlab vol lekkers. Je kunt er ons bier, maar ook chocolade, kerst-ijs en meer verkrijgen.

Daarnaast kan je natuurlijk uitgebreid shoppen bij de makers, zelf meemaken en profiteren van de speciale kerstaanbiedingen direct af atelier! Kom naar de kerstmarkt, proef de sfeer, koop je laatste kerstcadeaus of doe mee aan een workshop bij een van de vele makers. Naast De Smeltkroes en de diverse horecagelegenheden op het Honigcomplex zijn ook C-More Concept Store en Laserloods Nijmegen speciaal voor kerst geopend.

13 januari 2018 – Nijmeegse Bierfeesten – 13:00-22:00

Nijmeegse bierfeesten in de Sint Stevenskerk. Meer informatie over het evenement volgt. Wat we al wel kunnen vertellen is dat we speciaal voor de gelegenheid een bier hebben gebrouwen: Haardvuur – een donker-amber-kleurig rookbier met jeneverbes en laurier.

Kaarten zijn reeds verkrijgbaar.

Afgelopen evenementen

10 december 2017 – 1 jarig bestaan – 15:00-19:00

LAB54 is jarig! 10 december 2017 bestaan we 1 jaar. Dit willen we vieren met een open proeverij. Iedereen die ons komt feliciteren krijgt een hapje en 2 gratis proefglaasjes naar keuze aangeboden. Als je daarna nog even door wilt borrelen kosten proefglaasjes € 1,50 en flesjes € 2,50.

Deze dag lanceren we bovendien onze langverwachte “Samurai”, een Japan Pale Ale. Een uniek bier vanwege de Japanse hop, de Sancho peper maar vooral vanwege het gebruik van een Sake gist. Daarnaast een actie, alleen op deze dag: 8 biertjes naar keuze om mee te nemen voor thuis voor maar € 16,-.

Naast onze 4 assortimentsbieren kun je die middag wat experimenten proeven. Let op, in zeer beperkte oplage, dus ze kunnen op raken.